WordPress basiscursus(oud)

De WordPress cursus wordt gegeven in een kleinschalige groep van maximaal 8 personen. De basiscursus duurt twee dagen. In een ontspannen tempo leren we je niet alleen de basis vaardigheden van WordPress, maar laten we je ook praktische voorbeelden zien en gaan we aan de slag met je eigen ideeën. We plannen de cursusdagen met een tussenruimte van minimaal een week. Hierdoor heb je tussen de cursusdagen ruimte om te oefenen en vragen te bedenken.

Deze basiscursus WordPress is geschikt voor iedereen die een eigen website of blog wil beheren. De cursus is geschikt voor beginners. We starten bij de basis en gaan stap voor stap verder met alle belangrijke onderwerpen.

Door de kleine groep is er voldoende ruimte en aandacht voor jouw vragen en ideeën. De cursus is opgebouwd uit een deel instructie en er is ruimte om te oefenen, zodat je WordPress echt goed onder de knie krijgt. We maken gebruik van een eigen oefenruimte (eigen webserver) waar je kan oefenen met WordPress. Dit doen we in groepsverband, zodat je tijdens het oefenen vragen kan stellen en voldoende feedback en tips kan krijgen. Tijdens de cursus krijg je een WordPress cursus e-book. Dit is een naslag over WordPress en alle belangrijk onderdelen van WordPress. Ook krijg je toegang tot onze interactieve tutorials. In deze video tutorials leggen we uit hoe WordPress werkt. Handig om na de cursus terug te kijken, zodat je de opgedane kennis up tot date kan houden.

  • WordPress cursus voor beginners.
  • Leren in een ontspannen omgeving.
  • Kleine groep, tot maximaal 8 personen.
  • Eigen WordPress oefenruimte/webserver.
  • WordPress e-book.
  • Video tutorials als naslag.
  • Ervaren docent.
  • Inclusief koffie thee en lunch.

Meld je hier aan voor de WordPress basis cursus →

Niveau van de cursus

Voor de WordPress cursus is geen specifieke voorkennis nodig. Belangrijk is wel dat je goed met een computer/laptop kan werken. Het niveau van de cursus is vergelijkbaar met MBO niveau 4. Twijfel je of je voldoende kennis en kunde hebt voor het succes afronden van de cursus, vraag dan eerst een gesprek aan. Door onze ervaring in het (MBO) onderwijs kunnen we een eerlijke inschatting maken of je deze cursus goed kan volgen. We doen dit om teleurstellingen te voorkomen. We willen graag dat iedereen met een tevreden gevoel onze cursus volgt.

Neem je eigen laptop mee

Voor deze cursus is het belangrijk dat je goed overweg kan met computer of laptop. We raden af om op een tablet of ipad te werken. Uit ervaring weten we dat dit minder goed gaat.

Voor deze cursus heb je een eigen laptop nodig. Heb je deze niet dan kan je een laptop huren tegen meerprijs. Je eigen laptop hoeft niet te voldoen aan speciale eisen. Wel is het belangrijk dat je laptop Wifi heeft.

Meld je direct aan voor de WordPress cursus

Wil je deze cursus volgen, meld je dan direct aan met het formulier hieronder. Heb je vragen, of wil je eerste kennis maken? Wij beantwoorden graag je vragen en maken graag kennis. Stel je vragen via ons algemene contactformulier. Hier kan je ook aangeven dat je graag kennis wil maken.

 

Naam*

Bedrijfsnaam

Email*

Telefoon*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Welke data wil je de Wordpress cursus volgen?

Vragen/toelichting?