Eerste cursusdata voor 2019 zijn bekend

Wil je in 2019 starten met bouwen van je eigen website, dan heb ik goed nieuws voor je. De eerste cursussen WordPress voor 2019 staan in de agenda. Leer in 2 dagen hoe je een professionele websit opzet met WordPress.

De cursussen gaan plaatsvinden op 22 & 29 januari, en op 19 en 26 februari. Beide cursusdagen vinden plaats in Dieren bij activiteitenpark Polysport. Deze locatie ligt aan de bosrand van de Veluwe. Een prachtige omgeving met veel rust en dus een uitstekende locatie voor een mooie cursusdag.

Tijdens de cursus WordPress leer ik je ook hoe je succesvol een website opzet en onderhoud. Met mijn ervaring als ondernemer en mijn ervaring als docent laat ik je alle belangrijke aspecten zien van een website. Niet alleen WordPress, maar ook bijvoorbeeld de structuur van een website en hoe je deze goed kan optimaliseren voor verschillende doeleinden.

Meedoen aan de cursus WordPress? Schrijf je dan nu online in. Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact om je aanmelding te bevestigen. Graag zie ik je dan!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *